Description
FRESH ORGANIC COFFEE Ethiopia
Ефіопська кава одна з найдавніше відомих сортів світу, завдяки якій можна насолодитися давніми традиціями заварювання кави, що розкриє нам насичений смак сливи, та опісля смак сухофруктів з щільним ароматом чорносливу.
Підходить для приготування:
* Альтернативне заварювання (турка, гейзерна кавоварка, фреч-прес, заварювання в чашці, аеропрес, кемекс, сифон і т.д.)
* Заварювання на професійному обладнанні типу еспресо.
* Офісне обладнання.
Склад: 100% арабіки (моносорт)
Гірчинка: 3 з 5
Кислинка: 3 з 5
Країна походження: Ефіопія
Метод обробки зерна: Митий
Міцність: 4 з 5
Насиченість “Тіло”: 4 з 5
Смак: М’який
Ступінь обсмаження: Середня
Висота вирощування: від 1500 до 2200 м над рівнем моря
Упакування: тришарова алюмінієва упаковка з клапаном.
Вага: 500 г